top of page

Särtsakas vorstilõõts

  • Writer: Ailet
    Ailet
  • Nov 6, 2018
  • 1 min read

Updated: Aug 25, 2019

Hasselbacki kartulitest inspireerituna tuli vinge wasabi-mustikamoosise glasuuriga vorstilõõts igati uhke välja. Et viilutamine valutult õnnestuks, aseta viilutades vorsti külgedele grilltikud - nii ei lõika sa vorstist läbi ning valmib kaunis lõõts.

ree

Koostisained:

1 priske poolsuitsuvorst Tõmmu (sobivad ka teised suitsutatud vorstid ning jõuludele mõeldes kindlasti ka verivorst või -käkk)

1 purk MOOSINOOSi wasabiga mustikamoosi

serveerimiseks ehedat rukkileiba


1. Lülita ahi 200 kraadile. Viiluta vorst nii, et viilud omavahel kokku jääksid.

2. Pintselda wasabiga mustikamoosi vorstilõõtsale ja lükka ahju küpsema.

3. Küpseta 15-20 minutit, kuni viilud on nähtavalt krõbedad ja särisevad.

4. Serveeri rukkileiva ja soovi korral pisikese portsu lisamoosiga.


Head isu!

 
 
 

Comments


bottom of page